Menu Sluiten

Informatie

Praktische informatie

De camping is van 1 juli t/m 31 augustus open. Als je buiten deze data wilt komen kamperen, neem dan gerust contact met ons op.

Bij de receptie, die van 08h00 tot 19h00 open is, kun je langs komen voor brood, ijs en drankjes. Op ons terras kun je gebruik maken van de gratis WIFI en in de camping winkel vind je naast de standaard artikelen, ook heerlijke lokale producten.
We bieden 45 plaatsen waarvan 24 met electra.

Wil je zonder zorgen een heerlijke vakantie hebben op camping du Batut? Huur dan nu één van onze volledig ingerichte tenten. Deze zijn onderandere voorzien van 4 echte bedden met beddengoed, een kookstel, servies en confortabele tuin set. De tent is ingericht voor 4 personen maar er mag gratis een tentje voor een vijfde persoon bijgezet worden. Ook deze kan, in overleg, door ons verzorgd worden.
Deze tenten worden in samenwerking met Actif en Creuse aangeboden. Voor meer informatie, foto’s en reserveringen kun je naar de site van Actif en Creuse

In het sanitair gebouw vind je gratis warme douches en afwasbakken. Er zijn individuele wastafels, toiletten en een wasmachine.

tenten op Camping du Batut

Informatie over de camping

In deze veeleisende moderne dagen, met piepende wekkers en mobiele telefoons, kan het soms allemaal te veel worden. Waarom ontsnap je dan niet even aan deze digitale wereld? Kom genieten van de Zuid Franse zon, de natuur en boven al: de rust en ruimte. Klinkt aantrekkelijk, niet? Het is moeilijk om niet verliefd te worden op een plek waar je `s ochtends gewekt wordt door de vogels, en uitkijkt op je “eigen” rivier.

Kampeerplekken Camping du Batut

De Camping du Batut ligt in de vallei van de Tarn, in een mooi behouden heuvellandschap met vooral eikenbossen en hier en daar een veldje waar Roquefort schapen kunnen grazen. Toerisme is hier nog maar nauwelijks doorgedrongen, waardoor de dorpjes in de omgeving nog rustig en authentiek zijn.

Het veld van de camping is vlak, weelderig en schaduwrijk, met een ruime keuze aan staanplaatsen. Je kunt kiezen tussen heerlijke schaduwrijke plaatsen onder hoge linde- en eikenbomen, of zonnige plaatsen direct aan de rivier.

Rivier de Tarn

De directe ligging aan de rivier de Tarn onderscheidt ons van andere campings in de regio. Het water van de Tarn is schoon en uitstekend geschikt om te zwemmen, te kanoën, en te vissen (met vergunning). Vergeet niet om je wandelschoenen mee te nemen want er leiden een mooie paden direct vanaf de camping de heuvels in. We hebben een uitegebreide kennis van de omgeving van de camping en vinden altijd een wandeling die bij jou past. Of je nu een uurtje in de ochtend wil wandelen of met een picknick de hele dag op pad wil, er is altijd een wandeling voor jou.

Rivier de Tarn - Frankrijk

Rustig en gezellig

De staanplaatsen zijn niet gescheiden door heggen of schuttingen. De Camping du Batut is een sociale camping waar je elkaar kunt leren kennen. Als je op zoek bent naar een rustige en gezellige sfeer, waar je op jezelf kunt zijn om te ontspannen en genieten van de natuur, maar ook mensen kunt ontmoeten en gezamenlijk kunt barbecueën, dan is Camping du Batut een camping voor jou.

Geen zin om te koken? Geen probleem. Er zijn op en rond de camping regelmatig maaltijden en dorpsfeesten waar je kunt aanschuiven en meegenieten van de locale gezelligheid.