guestbookLivre d’or

Placez vos photos et histoires de votre séjour au Camping du Batut.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

19 commentaires

 • Serge dit :

  O ja, en zo stond ik erbij! Is het niet idyllisch? Superaardige buren die me een aftakje van hun stroom gaven omdat ik geen adapter bij me had. Een jong gezinnetje dat hier al jaren kwam. De Nederlandse eigenaren zijn ook heel lief. Rosa had me graag een stroomadapter gegeven, maar omdat er meerdere sufferds (of liever gezegd: halve hippies) zoals ik waren die er geen bij zich hadden, waren ze allemaal al uitgeleend. Nu heb ik er zelf een gekocht, een genot en aanwinst!

 • Serge dit :

  Eigenlijk niets gedaan daar, behalve zitten, denken, kijken, drone vliegen over de rivier en onder de brug door, en tussendoor een beetje lekkere dingetjes klaarmaken om op te eten. Heerlijk! Twee nachtjes geweest en toen weer on the move. En op de terugweg kom ik er zo goed als langs, dus dan sta ik er gewoon weer. Met m’n kinderen zou ik hier zo een paar weken kunnen staan zonder dat iemand zich verveelt en ook zonder dat we geanimeerd moeten worden. Ik zou deze camping aan iedereen aanraden die relaxed is en niet met mevrouw Helderder getrouwd is. Dat wil niet zeggen dat het niet schoon is, de vitale delen zijn dat absoluut wel, maar een spinnetje kan je tegenkomen. Vaak zie je overal bevelen staan wat wel en niet mag, hier gaat het allemaal op een lieflijke en creatieve manier (zie foto).

 • mel dit :

  Quel plaisir de voir quelques photos de ce camping où j’ai passé,enfant, mes plus beaux étés, il y a plus de 20 ans. Un camping authentique, familial où il fait bon vivre. Un jour j’emmenerais mes propres enfants c’est certain.

 • sanne dit :

  Geweldig genoten, de kinderen kwamen niet uit gespeeld!! Wat een vrijheid en rust!!

 • Anneke dit :

  Een camping waar je lekker tot rust komt. Lekker zwemmen in de Tarn. Ook ideaal als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving. Beheerder doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. Vooral wanneer je niet zoveel hebt met de drukte en met douchemuntjes van grote slagboomcampings (douchen doe je gratis en voor niets en ook nog zo lang je dat zelf wilt bij du Batut) is du Batut beslist een aanrader.

 • Bram dit :

  Heerlijke camping waar ik al 25 jaar op vakantie ga. Heb er al kind heerlijk gespeeld, gezwommen en gevist. Nu vind ik het nog steeds erg fijn om te komen naar de mooie rustige camping in de leuk omgeving. Echt een aanrader. Tot de zomer :)

 • Linde dit :

  Een foto van de camping vanaf de overkant van de rivier. Wat een heerlijke plek!