guestbookGuestbook

Post your photo’s & stories about your stay in Camping du Batut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 Comments

 • Linde says:

  Al sinds 1983 heb ik vele zomers hier doorgebracht, eerst als kind later met m’n eigen gezin. Een heerlijke camping, geweldige rivier, een schitterende omgeving en fantastisch voor kinderen. Echt ontspannen in de natuur!
  Even boodschappen doen is een mooi ritje door de bergen, een grote supermarkt waar alles te krijgen is, maar ook leuke dorpjes om in rond te lopen en een markt te bezoeken.
  Rosa en Jeroen zorgen voor vers brood in de ochtend, een praatje als je daar zin in hebt en soms een maaltijd voor iedereen op de camping met live muziek.
  Lang verhaal kort, deze camping is zeker een aanrader!

 • annette kluitmans says:

  Een heerlijke plek. Met veel rust,ruimte en vrijheid!

 • Denise says:

  Wat een mooie en vooral fijne plek is dit. Prachtig door de ligging, maar vooral door Jeroen en Rosa die zorgen voor een thuis gevoel voor iedereen.

 • Hanna says:

  Ce camping est tellement agréable! Je recommende à tous de passer par là pour quelques jours de repos, ou pour découvrir le coin. Il y a pas mal de choses à faire: canoë sur le Tarn, randonnées, marchés/brocantes, des fêtes de villages alentours, sans oublier le blues festival à st Izaire! L’acceuil est ouverte quasiment toute la journée et le propriétaire est cool :)

 • Henriette says:

  Heerlijke basis camping , met fraai uitzicht op de Tarn..
  Perfect voor lekker zwemmen in de stromende Tarn, wandelen in de afwisselende omgeving..
  Aanrader als je van rust houdt !

 • Stella says:

  Nice, quiet little camping at the river Tarn, in a beautiful, peaceful natural environment. A lot of shady places and although there’s no loud animation programm, I have never seen any kid being bored at this camping.
  Not expensive at all, friendly management speaking several languages.

 • Hanne says:

  Ik kom al op deze fijne camping sinds het begin van mijn jeugd. Eerst met mijn gezin en later ook met mijn vriend. De camping is klein en rustig, maar de rivier en gezellige sfeer bieden samen en fijne plek om een paar weekjes van je zomer door te brengen. De eigenaars zijn vriendelijke, rustige mensen die zeker altijd voor je klaar staan! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een plekje om je terug te trekken :)

 • Rosanne says:

  Camping du Batut is een prachtige rustige plek. Het terrein ligt temidden van de bergen en dicht bij karakteristieke dorpjes.
  De rivier de Tarn biedt verkoeling als de franse zomerzon zijn hoogste punt aan de hemel heeft bereikt.
  De sfeer op de camping is heel erg fijn en ongedwongen. Af en toe wordt er een avond georganiseerd met bijvoorbeeld muziek, eten of petanquen. Kleinschalig en reuze gezellig!

 • jan says:

  heerlijk rustige camping. echt even tot rust gekomen. Prachtige natuur.

 • Camping du Batut says:

  Nous nous réjouissons de la nouvelle saison!
  Wij hebben zin in het nieuwe seizoen!
  We’re looking forward to the new Season!