Menu Sluiten

Diensten

Terrein en Sanitair

Op de camping zijn er zowel ruime schaduwrijke plekken als zonnige plekken aan het water. De plekken zijn tussen de 60 en 100 m².
De meeste plekken zijn voorzien van een 10 ampère stroom voorziening. Daarvoor heb je een CEE stekker nodig.
Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met glijbaan, draaimolen en schaduwrijke zandbak.
In het sanitair zijn gratis warme douches, wasbakken, toiletten en een wasmachine.
Vanaf de camping is er een directe toegang tot de rivier waar je heerlijk in het gras kunt liggen en kunt zwemmen.

Verhuur ingerichte tent

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen bieden we, in samenwerking met Creuse Active, vanaf dit jaar een huur tent aan! Deze is geheel ingericht met onder andere echte bedden, een eigen koelkast en een tuinset.
Ter illustratie van de tent:
https://creuse-active.nl/fr/hoe-ziet-je-tent-eruit/
Bekijk de recente prijzen.

Winkel en receptie

In de winkel van de receptie vind je een divers aanbod aan biologische en lokale producten zoals groentes, honing, kaas en yoghurt. Ook kun je in de winkel mooie lokale en handgemaakte souvenirs vinden (zeep, viltwerk…).

Verder verkopen we basis producten zoals melk, pasta, lokale wijn en snacks.

Bij de camping winkel is ook de receptie en het terras. Bij de receptie kun je iedere dag vers brood bestellen. Ook kun je er terecht met al je vragen over de regio, en geven wij je advies als je iets wilt weten over wandeltochten, restaurants, markten, en andere activiteiten.

Op het terras kun je genieten van een (huis gemaakt) hapje en drankje. Op het terras is ook gratis WIFI. Regelmatig in het seizoen organiseren we hier ook gezellige borrels, concertjes en maaltijden. Door het seizoen heen zijn er op de camping verschillende activiteiten voor jong en oud. Voor het programma van volgend jaar hebben wij in de loop van de winter meer informatie.